marți, 11 septembrie 2012

CS GURA HUMORULUI - BRADUL PUTNA 4-2(3-1)

Deplasarea de la Gura Humorului a inceput intr-o nota de echilibru intrerupt brusc de o decizie a arbitrului de a acorda un penalty interpretabil pentru gazde (la un duel in careul nostru mingea sarind din pamant in mana unui fundas).  A urmat egalarea reusita de capitanul Tugui. Incercam sa punem in pericol poarta gazdelor dar cei care marcheaza sunt tot ei la capatul unui contraatac scoala. Repriza se incheie cu un gol marcat de la peste 20 metri de gazde si dupa pauza reluam asaltul portii gazdelor. Obtinem un penalty si eliminarea portarului si Cardei reduce din diferenta. La nici doua minute, arbitrul restabileste diferenta prin acordarea la fel de usoara a unui nou penalty pentru gazde. A urmat o perioada in care ambele echipeau fost umplute de cartonase galbene, gazdele au ramas in 9 si Bradul a ratat cateva ocazii mari de a reveni in joc.
Am ramas cu gustul amar al unui arbitraj depasit de miza jocului si a unui comportament trivial al catorva veterani ai echipei gazdelor.
AS BRADUL PUTNA : PASCAL, TUGUI, DUMAN, TURLIUC, TELEAGA, CIRDEI, BURACIUC, LELCU, BALICI, MARTINESCU, COROAMA. Au mai jucat: SCHIPOR, BIRU, ROMAN.





La juniori  CS GURA HUMORULUI - BRADUL PUTNA 6-0(3-0)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu