sâmbătă, 31 mai 2014

Un meci pentru istorie! Bucovina Radauti - Bradul Putna, Duminica 1 iunie

Ultima etapa găsește echipa noastră in fata celei mai importante realizări: un punct ne desparte de titlul de campioana judeteana si de barajul de promovare in liga a III-a. Vom juca in deplasarea de la Frătăuții Noi in compania gazdelor aflate pe locul 3. Este un examen extrem de dificil in conditiile in care Bucovina II Radauti va folosi echipa care joaca in liga a treia, băieți cu experiența, care in plus au stat in acest weekend conform programului competitional.
 Noi ne bazam pe un moral foarte bun dat de o serie incredibila de rezultate pozitive, pe o forma mereu in creștere a baietilor noștri si  pe aportul unui număr cât mai mare de suporteri. Va fi o ultima lupta in care
Bradul Putna își dorește o evoluție la capătul căreia sa ne putem bucura de titlul de campioana!
Indiferent de rezultatul din teren trebuie sa mulțumim celor care au fost aproape de echipa, suporterilor in frunte cu domnul primar Coroama, conducerii clubului si baietilor care prin evoluția lor ne-au făcut sa trăim un vis frumos!
Prutean, Tugui, Turliuc, Duman, Teleaga, Hutanu, Cernat, Bosancu, Apetri, Romaniuc, Apostol, Danila, Kurila, Popescu, Juravle, Buraciuc, Bostiog, Martinescu, Tomescu, Plamada, Aanei, Cretan! HAI SA ADUCEM BUCURIE LA PUTNA!

HAI BRADUL! HAI BAIETII!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu