luni, 26 mai 2014

BRADUL PUTNA - MINERUL IACOBENI 6-2(3-0)

Bradul a disputat ultimul meci in fata propriilor suporteri in aceasta editie de campionat.  Duman a deschis scorul cu Minerul Iacobeni dupa o incursiune in careul oaspetilor, Tomescu a majorat diferenta si Bosancu a stabilit scorul de 3-0  la pauza cu o ghiulea din coltul careului de 16 metri.
Repriza a doua a inceput in aceeasi nota, Prutean trecandu-si si el numele pe lista marcatorilor dupa un penalty. Ivan a redus din handicap din lovitura libera, Bosancu si Tugui au marit diferenta la 6 la 1, oaspeții reușind ultimul gol al partidei la capatul unui contraatac.
Felicitari baieti si multumiri celor prezenti in tribune!
Urmeaza meciul decisiv in deplasarea de la Fratautii Noi, intalnire care poate scrie istorie pentru clubul nostru printr-o calificare la barajul de promovare in liga a III-a.
BRADUL: PRUTEAN, TUGUI, TURLIUC, TELEAGA, HUTANU, BOSANCU, DUMAN, APETRI, DANILA, MARTINESCU, TOMESCU. Rezerve: LITA, KURILA, CERNAT, BOSTIOG, BURACIUC. Delegat: PLAMADA TUDOR. Antrenor: CIPRIAN CRETAN.
In intalnirea rezervata juniorilor, baietii antrenati de Cristi Turliuc s-au impus cu 9-1 si au urcat pe locul 3.












Un comentariu:

  1. Felicitari pentru performantele clubului si binenteles pentru munca depusa de staff-ul echipei Bradul Putna.Munca determinata si linia dreapta trasa de la inceput de catre voi s-a realizat acum cu calificarea la baraj dar si prin clasificarea in fruntea clasamentului ligii a IV .Acum urmeaza barajul,dar chiar si o infrangere nu o sa stearga performanta istorica a clubului si in acelasi timp a intregii comune.Forza Putna si sa auzim de voi in liga a III-a

    RăspundețiȘtergere