sâmbătă, 17 mai 2014

CS GURA HUMORULUI - BRADUL PUTNA 0-2! CONTINUAM SA VISAM!

O noua victorie importanta pentu Bradul Putna! In deplasarea de la Gura Humorului ne-am impus cu 2-0 dupa un meci in care ambele echipe au suferit cate o eliminare.  In prima repriza am fructificat prima ocazie si am inscirs dupa o lovitura libera executata de Apetri si deviata in prorpia poarta de un fundas gazda. Prutean se remarca la un sut din 16 metri a lui Beleca si repiza a doua se termina cu avantajul numeric de partea noastra dupa eliminarea unui fundas humorean. Repriza a doua se desfasoara in nota de dominare a Bradului Putna, baietii nostri reusind majorarea diferentei prin Bosancu dupa un corner. Humorul are o tresarire de orgoliu, Prutean salveaza in doua randuri, Cernat acumuleaza doua galbene si paraseste terenul, Turliuc scoate de pe linia portii si mentinem diferenta pana la final in ciuda nenumaratelor ocazii avute in careul gazdelor.
FELICITARI PENTRU O NOUA VICTORIE IN DEPLASARE SI MULTUMIM GALERIEI CARE A FACUT DEPLASAREA LA HUMOR!
BRADUL: PRUTEAN, HUTANU, TURLLIUC, TUGUI, TELEAGA, BOSANCU, APETRI, DANILA, APOSTOL, MARTINESCU, TOMECU. Rezerve: DUMAN, BURACIUC, CERNAT, ROMANIUC, POPESCU. Delegat. Aanei Cristi.Antrenor: Ciprian Cretan.
In intrecerea rezervata juniorilor, elevii antrenati de Cristi Turliuc s-au impus cu socrul de 3-0 dupa trei goluri inscrise de Ilas Florin.










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu