duminică, 19 octombrie 2014

BRADUL PUTNA SE IMPUNE LA FALTICENI CU 2-0 SI TRECE PE PRIMUL LOC!

Deplasare extrem de dificila la Falticeni, in conditiile in care efectivul nostru este privat de prezenta capitanului Tugui. Gazdele incearca sa-si impuna jocul in debut dar nu reusesc decat obtinerea a doua cornere consecutive. In replica, Bradul speculeaza jocul la off-side al Falticenenilor si Apostol are prima marea ocazie, ratand din 11 metri singur cu portarul. La urmatoarea greseala a defensivei Somuzului, Juravle ne aduce in avantaj dupa ce dribleaza portarul in coltul careului. Apetri rateaza o noua ocazie uriasa de majorare a scorului si spre finalul reprizei, Apostol inscrie un gol fabulos lovind perfect din 30 de metri, o minge respinsa de defensiva gazdelor.
Repriza a doua iese la rampa Prutean, portarul nostru avand cateva interventii salvatoare. Gazdele rateaza un penalty pe sfarsit de meci si victoria  baietilor nostri este savurata cu entuziasm.
Bradul profita de infringerea Preutestiului cu 2-1 la Fratautii Vechi si trece pe prima treapta a clasamentului.
Felicitari baieti pentru unul din cele mai bune meciuri ale sezonului!
BRADUL: PRUTEAN, TURLIUC, HUTANU, DUMAN, TELEAGA, JURAVLE, APETRI, DUMAN A., CORNEA, TOMESCU, APOSTOL. Au mai jucat MARTINESCU, GEORGESCU, CIRCIU. Delegat: SOUCALIUC VICTOR. Antrenor: CRETAN CIPRIAN.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu