duminică, 5 octombrie 2014

MOLDOVA DRAGUSENI - BRADUL PUTNA 1-2(0-1) meci intrerupt in minutul 91 - JURNAL DE FRONT!

Adăugaţi o legendă
Draguseni -  5 octombrie 2014:  JURNAL DE FRONT
Suntem in 2014 dar ce se intampla la Draguseni tine de paleoliticul fotbalului. Nu ma refer decat strict la meciul de seniori!
Dupa o discutie amicala si linistita inainte de meci chiar cu primarul localitatii, lucrurile s-au schimbat imediat dupa ce Bradul a deschis scorul. Injuriile si acuzele au inceput sa curga de pe banca tehnica a gazdelor, destinatarii fiind oaspetii, brigada de arbitrii si conducerea AJF Suceava. Totul a culminat cu desfasurarea evenimentelor de la finalul meciului, atunci cand gazdele au reactionat violent in minutul 91, cand Bradul Putna a marcat golul de 2-1. Jucatorii l-au lovit cu pumnii si picioarele pe arbitrul central in nenumarate randuri, reprosand un presupus fault la portar, spectatorii au patruns pe teren si au lovit cu brutalitate atat centralul cat si un arbitru de linie, toate acestea petrecandu-se sub ochii  politistilor si a edilului din Draguseni. Arbitrul central a fluierat intre doua palme sfarsitul meciului si s-a retras sub o ploaie de picioare, pumni si injuraturi la cabine, alaturi de restul brigazii si de observator.
Trebuie sa adaug ca jucatorii nostri nu au fost agresati sau implicati in incidente, ei formand un grup compact la mijlocul terenului in acele momente de violenta fizica.
Marturisesc ca este cea mai urata experienta fotbalistica din scurta mea cariera si nu doresc decat sa o uit cat mai repede.
Golurile noastre au fost marcate de Apostol in minutul 44 dupa o actiune personala si de Hutanu in minutul 91.  Georgescu a fost eliminat in minutul 63 pentru cumul de cartonase galbene.
FELICITARI BRADUL! Felicitari baieti pentru atitudine si pentru ca ati avut puterea sa reveniti pe tabela dupa ce ati primit gol pe sfarsit de meci!
BRADUL : PRUTEANU, TUGUI, TURLIUC, TELEAGA, DUMAN, JURAVLE, CORNEA, APETRI, GEORGESCU,  TOMESCU, APOSTOL. Rezerve: HUTANU, DUMAN ANDREI, HINTAR, LUCACI. Delegat: ȘOUCALIUC VICTOR. Antrenor: CIPRIAN CRETAN.
In intrecerea rezervata juniorilor, Bradul Putna s-a impus cu 3-1.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu