duminică, 22 mai 2011

BRADUL PUTNA - STIINTA MITOC 2-0(1-0)


 Bradul Putna a primit vizita ocupantei locul IV al seriei I - Stiinta Mitoc. Decimata de suspendarile rezultate in urma incasarii cartonaselor rosi si galbene din meciul de la Volovat, putnenii au aliniat o formula inedita pentru returul acestui campionat. Lipsa titularilor a fost suplinita cu brio de cei care au intrat in teren si Bradul a trecut la carma jocului inca din debutul partidei. Scorul a fost deschis de Georgescu care a fructificat o lovitura libera indirecta din careul gazdelor. Dominarea gazdelor ramane constanta, Pintescu, Puzdre, Georgescu si Danila trecand pe langa majorarea scorului. Putnenii ies cu moralul bun de la cabine si continua sa impinga jocul in jumatatea adversa. Golul al doilea vine dupa o actiune individuala a lui Buraciuc care insira trei adversari pe drum si finalizeaza cu un sut din unghi la vinclu.  Timpul ramas nu aduce mari schimbari in joc, fluierul de final gasind echipa putneana la carma jocului.

La acest meci a asistat si jucatorul Rapidului Bucuresti, Mihai Roman, care a tinut sa-si salute prietenii si sa faca un cadou deosebit clubului la care a activat pentru prima data: 3 mingi si un rand nou nout  de echipament. Un gest frumos de la un suflet mare. Mihai s-a transformat benevol in fotoreporter al meciului, surprinzand chiar executia de la cel de al doilea gol al gazdelor.

BRADUL PUTNA: ZUBAS, TURLIUC, BIRU, URSACHI, SIMOTA, PUZDRE, GEORGESCU, BURACIUC, ROMAN A., PINTESCU, DANILA. Au mai jucat: SCHIPOR, ANDRIESCU. Antrenor: CIPRIAN CRETAN.
Goluri: GEORGESCU, BURACIUC.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu