vineri, 15 octombrie 2010

CUPA ROMÂNIEI : "ECHIPA" - Bucovina Frătăuții Noi 4-1(2-1)

M-am temut de acest meci din mai multe motive:
1. Adversarul ne-a fost schimbat în ultimul moment după ce în prealabil am fost anunțați că jucăm cu o formație mai slab cotată.
2. Bucovina Frătăuții Noi venea după un parcurs extrordinar în liga a IV-a unde spulberase toți adversarii în primele 7 etape și ocupa locul II.
3. Adversarii noștrii aveau orgoliul rănit după ce pierduseră ultimele două meciuri din campionat.
4. Portarul nostru titular nu a putut fi învoit de la servici.
5. Noi aveam psihicul la pământ după derbiul pierdut acasă în ultimele minute.

Am improvizat în poartă cu Țugui, căpitanul echipei noastre care n-a ezitat nici o clipă să preia această sarcină și care s-a achitat cu brio de ea. A reintrat Simota titular iar Vilvinschi a preluat postul de atacant. În primul minut al întâlnirii am ratat o triplă mare ocazie la poarta vizitatorilor. Am deschis scorul prin Vilcinschi cu un șut sănătos din 12 m. Frătăuțiul a ripostat cu un gol marcat dintr-o lovitură liberă de Zaremba iar noi am intrat în avantaj printr-o reușită a lui Simota. Spre sfârșitul primei reprize oaspeții noștrii au rămas în zece oameni după o eliminare pe bună dreptate a lui Zaremba pentru injurii repetate la adresa arbitrului. Partea a doua a meciului s-a desfășurat sub semnul echilibrului, noi fiind preocupați să gestionăm cît mai bine avantajul omului în plus și să-i surprindem pe adversari pe contraatac. La capătul a două astfel de faze am reușit să ne distanțăm decisiv pe tabelă prin golurile semnate de Buraciuc și Martinescu. Adversarii noștrii s-au remarcat prin câteva încercări sterile de resuscitare a scorului și prin vărsarea frustrării asupra brigăzii de arbitrii.
O victorie meritată care ne trimite în sferturile de finală a competiției județene, izbândă realizată de un grup unit care a arătat că a trecut peste șocul din campionat.

Bradul Putna: ȚUGUI(cpt), TURLIUC, BÎRU, SIMOTA, CARCEA, BURACIUC, PUZDRE, BOȘTIOG, DĂNILĂ, VILCINSCHI, MARTINESCU. A mai jucat Juravle. Antrenor: Ciprian Crețan. Delegat: Cristi Aanei. Goluri marcate de Vilcinschi, Simota, Buraciuc, Martinescu.

Felicitări băieților pentru pasiunea și înverșunarea cu care au câștigat acest meci cu o echipă mult mai bine cotată!

Urmează meciul din campionat cu Știința Mitoc, prilej de revenire în lupta pentru locul I.

Hai să demonstrăm încă o dată că avem un cuvânt de spus în lupta pentru promovare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu